Circulair

Bij Home of Ergonomics staan duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel. Wij geloven dat kleine keuzes in het dagelijks leven een grote impact kunnen hebben. 

Met onze producten, zoals het zit-/sta bureau, willen wij een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst. Onze werkplekken zijn niet alleen ergonomisch verantwoord, maar ook duurzaam voor de planeet. Onder het bureau ligt namelijk een slim circulair concept dat ervoor zorgt dat materialen en onderdelen zoveel mogelijk herbruikt worden. We zijn er van overtuigd dat onze werkplekken op deze manier vele tientallen jaren mee kunnen gaan.

We letten daarbij niet alleen op de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten, maar ook op de manier waarop ze geproduceerd en vervoerd worden. Wij werken daarom samen met partners die dezelfde visie delen en zich inzetten voor een betere toekomst.

Zo dragen wij ons steentje bij en kunnen onze klanten genieten van hoogwaardige producten waar ze jarenlang plezier van hebben.

Wil je meer weten over ons circulaire concept en hoe wij samen kunnen werken aan een duurzame toekomst? Hoe we bewustwording kunnen creëren? Of heb je ideeën hoe wij het nog beter kunnen doen? Neem dan contact met ons op.